Op vr 13 maart 2020 kregen we te horen dat covid19 een serieuze impact had in ons land. Ook op dat moment werd het me duidelijk dat ik van de éne op de andere dag technisch werkloos werd. Dagen, weken, maanden gingen vooruit, toch bleef ik niet bij de pakken zitten want ik begon volop te bakken in huis.

We, Sylvie en ik, zijn ons verder gaan bevragen over het hoe en wat om in bijberoep hiermee te starten. Op 1 oktober zijn we actief gestart met ambachtelijke patisserie te bakken aan huis.

Bij Desserts ’t Oppertje willen we jullie de ambacht laten proeven in de mond. Versheid en kwaliteit staan op de top. Graag verwijzen we ook naar onze naam ’t Oppertje gelegen in de Opperstraat en hopelijk mogen jullie onze lekkernijen als een TOPPERTJE ervaren.

Koen Bogaerts

Wie is Koen?
* Bakker & Chef-kok van opleiding.
* Werkt momenteel bij Krijmerie te Gaasbeek
* Chef-kok geweest  te feestzalen Gooik
* Bedenker van nieuwe creaties
* Bakker/Patissier van al het lekkers

Sylvie Willems

Wie is Sylvie?
* leerkracht wiskunde te IMI Roosdaal
* Boekhouder voor Desserts t'Oppertje
* Bestellingen bijhouden, marketing, Facebook up to date stellen
* Bestellingen inpakken
* Steun bieden aan echtgenoot lief